Webdesign

Wij helpen u uw fraaie responsive website's, een CMS of een webshop te realiseren!

Winstgevende websites

Winstgevende websites!

Een website heeft pas een meerwaarde als hij gemakkelijk word gevonden. Zoekmachines moeten de website dus gemakkelijk kunnen indexeren. Op die manier komt uw website hoog in de zoekresultaten, waardoor steeds meer bezoekers uw website bereiken.
Als bezoekers op uw website zijn aangekomen zorgt het aantrekkelijk uiterlijk en de eenvoudige navigatiestructuur ervoor dat bezoekers langer op uw website blijven en graag terugkomen. Lidam regelt dit alles voor u en verzorgt tevens de domeinnaam, een hosting pakket en het onderhoud van uw website.

Wat moet er Gebeuren!
U levert informatie en teksten over uw bedrijf, uw producten en of diensten aan. Wij zorgen dat ze juist geformuleerd en geordend worden, zo kan Google uw website goed indexeren en kunnen uw bezoekers vinden wat ze zoeken. De door u aangeleverde foto's en illustraties worden gebruikt ter ondersteuning van de tekst.

Regelmatig updaten en de inhoud aanvullen!
Bezoekers komen graag terug op een website die up to date is en regelmatig vernieuwd en aangepast word. Ook voor zoekmachines is dit een reden om u hoger in te schalen ten opzichte van websites die nooit iets nieuws te melden hebben.

Ter ondersteuning!
Vraag aan uw klanten en/of leveranciers of zij op hun site een verwijzing (link) naar uw site op te nemen. U gaat op al uw promotiemateriaal en drukwerk vermelden waar u te vinden bent op het internet.

Heeft u al een website!
Als u een website heeft die door een ander bedrijf of hobbyist ontwikkeld is dan kunnen wij deze website voor u optimaliseren en onderhouden. Indien gewenst kunnen wij deze website zodanig voor u aanpassen dat hij weer volledig aansluit bij de wensen, het uiterlijk en de bediening van nu!

Wat kost een website?
Hoeveel het maken van uw website gaat kosten, hangt helemaal van uw wensen af. Houdt in gedachten dat het geen 'kostenpost' is, maar een 'bron van inkomsten', een website voor uw bedrijf is een investering met rendement.

Domeinnaam!
Als eerste keus word vaak de naam van uw bedrijf of product gebruikt. Als deze niet meer beschikbaar is kan een omschrijving van uw dienst of product een passend alternatief zijn (bijvoorbeeld www.cocacola.nl is niet meer beschikbaar en als alternatief kiest u voor www.frisdrank.nl).

Webruimte!
De ruimte op internet waar uw site wordt gepubliceerd (hosting) brengt enige kosten met zich mee. Lidam zorgt voor u dat het goede hosting pakket voor u aangevraagd word bij een betrouwbare partner tegen een scherp tarief.

Prijsopgave!
Een nauwkeurige prijsopgave kunnen wij alleen verstrekken als al uw wensen bekend zijn, neem daarom vrijblijvend contact met ons op. Ter indicatie; een complete website is realiseerbaar vanaf €250,-.

Let op;

  • Domeinnaam en hosting zijn jaarlijks terugkerende kosten.
  • U kunt bij Lidam een onderhoudscontract afsluiten, zodat u van tevoren weet wat uw jaarlijkse uitgaven zijn.